Aktuelt

Siste dag med betjent opningstid før nyttår er lillejulaften. Opningstider då er 10:00-14:00.

Vi er tilbake måndag 3. januar med normale opningstider.

Med det ønsker vi deg ei riktig god jul og eit godt 2022!

Velkomen til eit fornya Full Rulle! I lag med Vestnes Kulturskule inviterer Vestnes Frivilligsentral til Full Rulle med musikk i det flotte nye Vestnes bibliotek (Stella Maris). Full Rulle er for alle som er heime med baby/små barn.

Saman med Vestnes næringsforum og Vestnes frivilligsentral har vi utarbeidd ein ny, flott brosjyre for Vestnes. Brosjyren kan du få i papirformat eller sjå digitalt her.

Mysteriet ved Hangman’s Hill er den fjerde boka i serien om Anna og venene hennar. Bullterrieren Kaspar, som rett som det er kjem ut for trøbbel, men også reddar mange situasjonar, er med denne gongen også. Hovudpersonane er i 12-årsalderen, boka er retta mot barn på mellomtrinnet i skulen — men kanskje også for andre som liker ei god historie utan groteske valdsdetaljar ein ofte finn i krim for vaksne.

Forfattaren Arne Ruset fyller 70 år i år, og han blir feira i dei nye lokala til Vestnes bibliotek. Musikken har ofte spelt ei sentral rolle i fleire av hans bøker, og i denne timen får vi både høyre opplesingar av Arne og sønn Endre Ruset, samt musikalske innslag av Hallvar Djupvik, Stephanie Lippert og Bjørn Tomren!

Vel møtt til framsyning laurdag 17. juli kl 13:00

Axiell er leverandør av utlånssystem til om lag havparten av norske bibliotek, blant andre Vestnes. Dei har opplevd eit større dataangrep, som har ført til at vårt system har vore nede ei vekes tid. Det er ikkje personopplysningar på avveie. Systemet er på veg opp att, men vi kan framleis oppleve at funksjonar fell ut. Det er enno ikkje mulig å logge seg på "Mi side" eller få tilgang til digitalt lånekort.

Vi beklagar ulempen dette medfører!

Alle som går i 1.-7. klasse skuleåret 2021-22 kan vere med på den digitale lesekampanjen Sommarles! Registrer bøker, tjen poeng og hent fine premiar på biblioteket!