Aktuelt

I Nina Lykkes nye roman «Vi er ikke her for å ha det morsomt», møter vi forfatteren Knut. Han er over middagshøyden på de fleste områder, men endelig blir han invitert til Litteraturfestivalen på Lillehammer og bestemmer seg for å tyne mest mulig ut av muligheten. Det går selvsagt galt, og i romanen harselerer Nina Lykke både med forfatterstanden og middelklassen på kjent vis. I tillegg til å skrive morsomt, er Lykke en av våre mest satiriske samtidskronikører.

Vi møter Lykke i samtale med Yngve Hustad Reite.

Bestill gratisbilletter på https://vestnesbibliotek.hoopla.no/sales/event/ninalykke

Du kan bruke Biblioteket heile jula!

Vi har ubetjent bibliotek kvar dag i romjula, med følgande opningstider:

Måndag - fredag 07:00-22:00

Julaften, nyttårsaften og søndagar: 10:00-18:00

Husk at du må ha avtale om tilgang til ubetjent bibliotek.

Vi ønskjer deg ei riktig god jul!

I år blir Pepparkakelandsbyen å finne på Biblioteket (på Alti i fjor)! Bli med og skap flotte, fantasifulle eller rare kreasjonar!

Ein stor og viktig del av næringshistoria i Vestnes er samla mellom to permar når Tordis Sivertsen gir ut boka om sin familie.

Stein P. Aasheim er en av Norges mest allsidige eventyrere, og gjennom livet har han fulgt drømmene sine til alle verdensdeler. Nå har han blitt 70 år og tilbringer store deler av året i en enkel hytte uten strøm og vann sammen med et hundespann.

Bli med på foredrag med Espen Aas: “Bob Dylan - 60 år på 60 minutter”

Biblioteket er stengt fredag 27. mai, men hugs at vi har meirope 365 dagar i året!

Hugs også at du må ha nasjonalt lånekort for å logge deg inn i ubetjent opningstid, og at vi må oppgradere kortet ditt i skranken.

Biblioteket og SMUD - et ungdomstilbud i Vestnes er så glade for å kunne presentere "Psykt nerd, et foredrag om gaming og fellesskap" med ingen ringare enn Stian Blipp og Andreas Hedemann frå Nerdelandslaget!

Vi ønskjer deg ei riktig god påske! Hugs å fylle på med påskekrim :)

Med Lucias siste reise har Vetle Lid Larssen tatt på seg å skrive både en spennende roman og et historisk verk som strekker seg fra romertiden og fram til i dag. Han har jobbet med boka i fem år, og tar for seg en søken etter Sankta Lucia sine jordiske levninger.