Aktuelt

Biblioteket er stengt fredag 27. mai, men hugs at vi har meirope 365 dagar i året!

Hugs også at du må ha nasjonalt lånekort for å logge deg inn i ubetjent opningstid, og at vi må oppgradere kortet ditt i skranken.

Biblioteket og SMUD - et ungdomstilbud i Vestnes er så glade for å kunne presentere "Psykt nerd, et foredrag om gaming og fellesskap" med ingen ringare enn Stian Blipp og Andreas Hedemann frå Nerdelandslaget!

Vi ønskjer deg ei riktig god påske! Hugs å fylle på med påskekrim :)

Med Lucias siste reise har Vetle Lid Larssen tatt på seg å skrive både en spennende roman og et historisk verk som strekker seg fra romertiden og fram til i dag. Han har jobbet med boka i fem år, og tar for seg en søken etter Sankta Lucia sine jordiske levninger.

Renberg vil ha med seg et nyskrevet foredrag som han ønsker å presentere for publikum i 2022 med tittelen: «Tett befolket – fortellinger fra et skrivende liv». Tore vil også lese høyt fra forfatterskapet og svare på publikums spørsmål.

Biblioteket har eit utval lokallitteratur og bygdebøker til sals. Sjå prisliste her.

Siste dag med betjent opningstid før nyttår er lillejulaften. Opningstider då er 10:00-14:00.

Vi er tilbake måndag 3. januar med normale opningstider.

Med det ønsker vi deg ei riktig god jul og eit godt 2022!

Velkomen til eit fornya Full Rulle! I lag med Vestnes Kulturskule inviterer Vestnes Frivilligsentral til Full Rulle med musikk i det flotte nye Vestnes bibliotek (Stella Maris). Full Rulle er for alle som er heime med baby/små barn.

Saman med Vestnes næringsforum og Vestnes frivilligsentral har vi utarbeidd ein ny, flott brosjyre for Vestnes. Brosjyren kan du få i papirformat eller sjå digitalt her.

Mysteriet ved Hangman’s Hill er den fjerde boka i serien om Anna og venene hennar. Bullterrieren Kaspar, som rett som det er kjem ut for trøbbel, men også reddar mange situasjonar, er med denne gongen også. Hovudpersonane er i 12-årsalderen, boka er retta mot barn på mellomtrinnet i skulen — men kanskje også for andre som liker ei god historie utan groteske valdsdetaljar ein ofte finn i krim for vaksne.